Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P21e29t98r 18B12u10r15i74a24n

27. 10. 2020 16:44

Karma.

A pro ty, kteří stále nechápou co se vlastně stalo, i když jim to bylo řečeno třicekrát a pomalu i s přiloženými fotografiemi, tak vězte, že u vchodu do oné restaurace je veliký nápis Rio ́s RESTAURANT, ministr musel do salónku projít velikou osvětlenou místností s barovým pultem, za kterým stála obsluha, a že jeho vlastní zákaz provozu byl starý dvacet hodin, takže by si ho mohl ještě pamatovat.

Nedivím se, že současná vláda má tolik příznivců. Při takové úrovni voličské inteligence by zvládl kandidovat i Otík z vesničky střediskové.

16 3
možnosti
OF

Je vidět, že to tam znáte, obsluha tam určitě byla a možná tam byla i hajzlbába. Mně se ta restaurace nelíbí, barák je to obskurní, interiér kýčovitý /pokud foto neklame/a ten název Rio ́s mě irituje. Absurdní kombinace španělštiny a angličtinou.

To si nemůžete najít lepší restauraci ?Potrefená husa na hlavním nádraží ? A co máte proti Otíkovi ?:-)

2 1
možnosti
OF

Všímáte si nepodstatných věcí. Podívejte se raději na fotografie z našich nemocnic. Najdete je pod dnešním článkem na iDnes. . Vidíte tam nějaké extrémně obézní a přestárlé pacienty? V bruntálském špitále před několika dny leželo i 7 pacientů s covidem. Vím, že jeden pacient, ve věku přes 60 let, zemřel. Šel na WC, lehl si na postel a jeho stav se rapidně a nenávratně zhoršil. Nebyl ani obezní ani nijak zvlášť nemocný Stav některých pacientů se zhorší třeba během 2 hodin .Bruntál má 18 000 lidí, Rýmařov 8 00+ několik okolních vesnic. V Krnově jsou t.č. jsou na umělé plicní ventilaci 4 pacienti, na ARO, a 5 na oxygenoterapii /kyslík/,spád krnovské nemocnice je o něco větší než nemocnice bruntálské. Bruntál má do 300 covid pozitivních, vyléčených více než 100.Zajímavá čísla, že? Prymulův přestupek je z medicínského hlediska absolutní hovadina. A jiné než medicínské hledisko, je dnes nepodstatné Měl si roušku nasadit 2m od řidiče, toť vše. Pokud nosíte celý den roušku, vždy přijde ten okamžik, že na tu roušku na chvíli zapomenete. Nejčernější scénař?

Ten je podstatný. Imunita po prodělané nákaze je asi 3 měsíce. Vakcína ?

Očkovat 4 do roka? Několik let ? Nesmysl. Velká promořenost ? Čím větší promořenost, tím větší pravděpodobnost agresivní mutace s mortalitou 10%.

Předpokládalo se, že vir se ztratí jako SARS 1 a MERS. To by se ale všichni museli zachovat jako ČR v březnu 2003. Vir s námi zůstal a může s námi zůstat

několik let, nebo na věky. Zdravotnictví do 10 zkolabuje a vy se tady zabýváte

Prymulou. ten ví . co nás čeká .Zdravotnictví není zadarmo a zdravotníci nejsou vaši placení/špatně placení/ sluhové . Chovejte se zodpovědně, dodržuje 3x,

nekupujte biomrkev na trzích a nepiště proboha takové zbytečné články.

Mniej niž zero.:-(

10 7
možnosti
OF

V březnu 2020, Rýmařov má 8 000 lidí.

1 1
možnosti

M64a33r63t85i11n 53Š63u74l95c

27. 10. 2020 14:49

Po Prymulovi je mi v podstatě kulový ..je mi jedno, jestli je tam on nebo někdo jiný..

Jen jsem pořádně nepochopil, co vlastně provedl (Schůzka v uzavřené restauraci? Vykročení na ulici bez roušky?) a koho ohrozil (zřejmě pravidelně důkladně testovaný člověk)..?

Spíše mě zaráží, jak snadno padl, a že nikde nenašel zastání ..jako by to vyhovovalo všem..

Bylo to skutečně o porušení hygienických předpisů nebo o pochybných polotajných schůzkách?

No, setnuli mu hřebínek pěkně.. Mě na tom vadí spíše podezření, že se tady hrají takové skoro až zpravodajské hry..

8 5
možnosti
Foto

Bylo to o tom, co lze nazvat "kázáním vody a pitím vína". Když po někom něco chci a jsem představitel jistých restrikcí, tak je musím plnit se vším všudy, vždy a všude. Toho se dopustil, špatného příkladu. Jestli předtím jisté procento lidí mělo s nařízeními problém, po jeho špatném příkladu to procento naroste nebo se přinejmenším nezmenší.

9 4
možnosti
Foto

Ale může to být ještě horší. Možná budeme mít každý měsíc nového ministra zdravotnictví.

2 1
možnosti
Foto

Pokud budou ministři porušovat vlastní nařízení, tak možná každý týden :-)

7 2
možnosti
PK

Mnoho odborníků nemáme, ale těch co vědí jak na to je vždy dost, včetně vás..Rv

7 12
možnosti
Foto

Dobrý den, myslím, že jste si spletl rubriku. Tato se jmenuje Diskuse. To, co jste předvedl bych nazval snahou "nasadit mi psí hlavu", což, nemýlím-li se, není diskuse.

8 3
možnosti
Foto

Nevidím nic papalášského na tom, že Prymula přiběhne, jakmile Faltýnek zapíská .... a to kdykoliv a kamkoliv

4 11
možnosti
Foto

Víte, pan Faltýnek je z hlediska vlády, pan nikdo. Možná je to nějaký šíbr v pozadí a ministři za ANO se s ním musí radit, ale pan Prymula by měl být dosti dospělý na to, aby věděl, kde se setkávat a kde si nasadit roušku.

6 2
možnosti
JZ

J12a29n 57Z35i43e32g96l94e73r

27. 10. 2020 13:03

Zasloužená karma R^:-)

17 4
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!