Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Babiš byl statečný bojovník proti StB, jak sám pravil. Dokonce i jeho rodina trpěla pod knutou hnusných násilníků z této organizace. On sám využil svého postavení ve Státní bezpečnosti a nepochybně ji rozkládal zevnitř.

A s komunismem neměl nikdy nic společného.

Všechno je to kampáň. R^

9 0
možnosti

Za chvíli se od Bureše dozvíme, že vlastně na STB si chodilpopovídat s hodnými strýčky ;-)

3 0
možnosti
Foto

Velmi krotký program, např. "podpoříme rozvoj družstevních a komunálních podniků, zavedeme spoluúčast zaměstnanců“

Co máte proti tomu, což už mají v míře větší než velké ve Španělsku, nebo v Německu (spoluúčast zaměstnanců).

0 0
možnosti
Foto

Pokud tato iniciativa přichází ze strany firem, které na to finančně mají a provozují tento princip jako zaměstnanecký benefit, je to samozřejmě v pořádku. Je zcela nepřijatelné, aby něco takového zřizoval a řídil stát ... to už tu jednou bylo ...

1 0
možnosti

Marxistická ideologie staví na tzv. dialektice. Dialektika znamená, že nic neplatí stále ve stejném smyslu a stejným způsobem, ale vše se transformuje podle zákona boje protikladů. Boj protikladů vede k likvidaci slabších a přináší údajný pokrok. Tato logika je marxisty promítána i do ekonomické a společenské roviny. Je to zvrácená ideologie, ale bohužel se podle ní řídí i dnešní ekonomika a tedy i politika na ní závislá. Na té ideologii je ale i kousek pravdy. Např. zestátánění velkých firem by dnes mělo úplně jiný význam než v 50. letech. Byl by to krok osvobozující nás od komunizmu, protože ty velké firmy jsou dnes nadnárodními korporacemi a dnešní komunizmus se odehrává právě v tomto globálním měřítku. Zestátnění těchto korporací, respektive jejich majetků nacházejících se na území našeho státu, by tak vlastně znamenalo provatizaci globálního kapitálu naším "regionem".

0 1
možnosti

O56t40a 40K16i11n35c

14. 7. 2018 22:10

Znárodnění znamená krádež. Pokud by mělo být provedeno nějaké zestátnění, muselo by být provedeno na základě konkrétních dohod a za úplatu.

4 0
možnosti
Foto

Dobře. Dohodněme se, že KSČM formálně dodržuje demokratická pravidla hry.

1 1
možnosti
Foto

KSČM je demokratickou stranou, protože by v žádném případě nebyla schopná splnit podmínky přijetí do Komunistické internacionály.

1 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!