Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Karmu jsem vám dal. Nicméně si myslím, že Soukup nestojí za to, aby se o něm psaly blogy. Každá publicita, i negativní, je pro něj přínosem.

17 2
možnosti
Foto

O kom se nemluví, jako by ani nebyl. Ovšem na těchto stránkách je to víceméně marginálií, a jistě to jeho byznys neovlivní;-)

1 0
možnosti
DV

D73a32v64i13d 67V10l73k

9. 5. 2018 22:22

karma jak BrnoR^

10 1
možnosti
JL

Pustil jsem si kousek, abych byl takříkajíc v obraze. Ale koukat se na to fakt nedá.R^

10 1
možnosti
Foto

Mnozí se rádi dívají na leccos. Už proto, aby pak mohli vyjadřovat své pohoršení;-)

3 0
možnosti
Foto

To je zajímavé, jakmile si někdo dovolí jiné názorové i jazykové spektrum, než se líbí "pražské kavárně", sluníčkářům, maínstreamovým doayenům a jejich obdivovatelům, je to odpad, ubohost. žumpa. A je jedno, jestli jde o Soukupa nebo o kohokoli jiného.

Inu, není nad demokracii, že? ;-)

Vytáhněte, vážení, z kapsy vaše vlastní milairdy a dělejte si média dle svého. R^

15 12
možnosti
JZ

Nějak jste to celé spletl.

8 2
možnosti
Foto

Karma.Soukup vsadil na tu nejméně inteligentní část populace a podle toho jeho trapárna vypadá,primitivum se to musí asi líbit.Dno žumpy se nejen v politice posunuje níž a níž....

18 1
možnosti
PB

Naprostý souhlas a karma. Soukup je taková primitivní část naší mediální scény, že nad ním ční i kdejaká ajzlbába jako věžák nad rybníkem.

25 1
možnosti
PK

Jakožto neznalý mediálního umu, mě naprosto fascinuje jeho gestikulace a práce s rukama, bez jejich vlastnictví by asi nezvládl vyjádřit nic a to je člověk znalý marketingu a mediální praxe. Následně mě překvapuje, že se naši "umělci" nerozpakují do jeho pořadu dorazit. Avšak je to privátní TV a je jen na jejich rozhodnutí jakým programem zaujmou. Inteligentní člověk se podívá a své pocity vyjádří různě buď se dobře "baví" a nebo spektrum jeho volby končí přepnutím kanálu. Nechme pana S pracovat a ledacos se dovíme zajímavého , ovšem i o něm....;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Souhlas. Nemám problém nechat pana S pracovat. Mám problém, když někdo mluví jak dlaždič před desátou hodinou večerní.

4 1
možnosti
Foto

Něco podobného běží na HBO. Jenom by mě zajímalo, zda byste byl takto příkrý, kdyby TV Barrandov vysílala "Týden s prezidentem Drahošem".

4 8
možnosti
Foto

Podobných pořadů teď běží mnoho a jsou lepší, než to, co předvádí pan Soukup. Proto jsem příkrý. Fakt, s kým vysílá rozhovory, s tím nesouvisí, ačkoliv nepředpokládám, že by k němu někdy zavítal pan Drahoš. Pokud si pamatuji, tak odmítl na TV Barrandov i předvolební debaty, takže je to zbytečná obava :-)

11 1
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!