Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T65o12m86á47š 24P34í53c23l

10. 5. 2018 11:05

K tomu Bangovi bych podotkl, že v evropském hlasování skončilo jeho vystoupení fenomenálním propadákem. A že ho ČT vyslala na Eurovision bez hlasování českých diváků, přestože rok předtím v něm rovněž naprosto propadl. Na rasismus diváků to nelze svádět, nebylo to až tak dlouho poté, co Vlasta Horváth vyhrál Superstar.

9 0
možnosti
BM

Jste hrdina jenom zde a nebo to Soukupovi ukážete? (Myslím žalobu a pod.) A můžete si i někoho přizvat. Třeba paní Němcovou. Ta bude žalovat prezidenta, tak to dejte dohromady.

7 3
možnosti
Foto

Zřejmě nechápete podstatu blogu. Bloguji o tom, co mě zaujalo a pro jednou, mě pan Soukup zaujal, byť negativně ...

2 0
možnosti
PH

P41e98t39r 81H21a62l53í29k

10. 5. 2018 9:06

Náhodou jsem to včera přepnul na Barrandov a nestačil se divit. Pokud je pravda jen desetina toho, co tam bylo uvedeno, tak je to tragické. Obávám se ale, že je pravda většina těch miliardových rozkrádaček.

Ano, otřít se o Kalouska a jeho kmotry je v podstatě sebevražda, stejně jako poukázat na rozkrádání státních peněz různými miliardáři.

Vy jste jeden z mnoha, kdo na přání svého guru začnou pracovat na likvidaci pana Soukupa. Očekávám mediální smršť dehonestace, temných podezření, obvinění mee too případně z prznění malých dětí. Nastoupí různé HR neziskovky a pustí se do práce.

Přesně podle sluníčkové marxistické demokracie je třeba rozvraceče zničit.

18 20
možnosti
Foto

"Pokud by to byla pravda"....o tom to je,Soukup jen žvaní.Přesně to,co takový jako Vy chtějí slyšet.Dukazy netřeba,hlavně do toho zamíchat neziskovky a sluníčka,to u těch jednoduších spolehlivě zabírá....

15 10
možnosti
HV

To, že někdo vystupuje v jakési eurosoutěži jistě zpěváka nepovznáší automaticky do uměleckých výšin. Dle mého, po přečtení některých textů páně Bangy ho řadím do hudební žumpy, nicméně je to můj názor a respektuji to, že ho někdo třeba i poslouchá. A co se týče té TV stanice... Autore proč na ten zatracovaný Barrandov koukáte, když se Vám tak moc hnusí? Majitelé tak činí za soukromé peníze a v rámci zákona si mohou vysílat co chtěj, ne?

19 4
možnosti
Foto

Na TV Barrandov nekoukám od té doby, co jsem viděl různé "Arény" a jedny "Kauzy" apod. Na "Týden ... " jsem, bohužel, narazil na webu. Jestli je to v mezích zákona, nechť rozhodnou právníci, já se domnívám, že ne, ale zatím to není tak "za hranou", aby se to muselo řešit, protože by to z JS ještě udělalo mučedníka.

6 5
možnosti
HV

Neni to iluzorní... Tu cestu k diváctvu, ať už přes vysílače, kabely, net,... si (jakákoliv) soukromá televize musí zaplatit a autorka příspěvku měla na mysli ty peníze jakože soukromé, nikolivěk veřejnoprávní. Tedy i příjem z reklamy jsou peníze soukromé, tedy "svoje peníze".

2 0
možnosti
HV

Jejda... Reakce měla být na pana Potoczného níže. Mordyjé!

2 0
možnosti
Foto

Nechápu, v čem je problém. Jaromír Soukup tak činí za svoje peníze a na své jméno. Mnohem horší je z mého pohledu veřejnoprávní televize a rozhlas, které tak činí za naše peníze a ještě se tváří, že bez toho nemůžeme být. Soukupa nesleduju, stejně jako veřejnoprávní TV, jenže tu musím platit, i kdybych nechtěla. Veřejnoprávní rádio musím platit, protože radiopřijímač je už i v budíku a to je výrazně větší problém než nějaký slovní průjem jakéhosi Soukupa. :-/

22 8
možnosti
Foto

Argument, že soukromé televize vysílají za "svoje peníze" je hodně iluzorní. Dnes je sice více možností, jak dopravit signál do domácností, ale vysílají rovněž přes vysílače, které někdo musel postavit a určitě se tak nedělo za peníze TV Barrandov. Stejně tak žijí z reklamy na věci, které pak konzumují jejich diváci a tudíž za televizi de facto nepřímo platí. Ovšem to vše je mimo téma, které jsem popsal.

6 10
možnosti
Foto

J25a10n 49P29e25c25h55a

10. 5. 2018 1:14

Soukup? WTF?

0 0
možnosti
ZK

Odhaduju, až si ten rejpal z Barrandova udělá polední pořad v neděli, OVM na ČT 24 ztratí zbývající lesk.

10 3
možnosti
Foto

K tomu dojít nesmí, kdyby se Topka měla rozkrájet!;-D

6 3
možnosti
AR

Onen šéf TV Barrandov Soukup musí splácet dluhy, které má z provozování té TV!!

0 0
možnosti
Foto

Skvělý. Stačí skoupit jeho dluhopisy;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!