Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Předvolební boj už začal.

Přišel mi mail od ATLASU.cz , kde se pan Drahoš musí za sebe stydět.

Pokud by to byla ověřitelná pravda ;-€.

Stejné to bylo při soutěži o post s "knížetem" a nacistické minulosti jeho manželky.

Prostě slušnost a lidskost jde stranou - post je nejdůležitější a lidé na pomluvy dají. A nejhorší na tom je, že autor je skrytý pomocník, který "úspěšně" a skrytě manipuluje dav. :-);-D:-);-D:-). Pan Zeman s tím očividně nemá nic společného.

1 0
možnosti
SL

Vypadlo mi tam slůvko "otce" jeho manželky ...

1 0
možnosti

Je mi celkem jedno kdo bude presidentem, neb tu funkci považuju od roku 1948 za nezajímavou, takže se nad vším spíš bavím. Tohle mě ale zaujalo: "Nu, co naplat, Miloš Zeman je brilantní stratég a ví, že žádná špína, kterou prožene na Jiřího Drahoše novinami, se nedá srovnat s tím..." Před chvilkou jsem si totiž všiml toho, jak špínu na Zemana háže profesor Drahoš: Je to na aktuálně .cz: "Z mého pohledu je Zeman výsostný intelektuál, člověk, který v životě fyzicky nepracoval a z mého pohledu ani moc nemůže běžným lidem rozumět. Oni přesto jeho zkratky, bonmoty a prohlášení přímo hltají. Chci lidem vysvětlit, že dovedu zastávat jejich zájmy, že rozumím jejich obavám bezpečnostním, sociálním a ekonomickým stejně jako Miloš Zeman, ale jsem lidem daleko blíž než on.

Skutečně?

Je to takový paradox. Miloš Zeman, který snad v životě nepřeřízl pilou prkno a neví, co je běžná fyzická práce, tak údajně rozumí lidem." Ale možná to, že pan profesor míchal zkumavky, sám považuje za fyzickou dřinu, a tak se domnívá, že je lidu blíž;-D

9 0
možnosti
JS

Potoczný, Potoczný tak mám pocit kdyby se Zeman pochlapil a udělal vše co mu tady vytýkáte tak vsadím poslední Kč že by Vám to bylo málo a jak vidím z této diskuze tak tady přispíváte nemalou měrou příspěvky nejhrubšího zrna asi si potřebujete trochu nadzvednout své malé ego, jen pro Vaši info MZ jsem nevolil a k volbám nepůjdu protože já osobně s Drahošem nesouhlasím po tom co jsem se o něm dočetl na Wikipedii

7 1
možnosti
Foto

Mýlíte se, Miloše Zemana jsem měl před nástupem do postu prezidenta a jeho excesy, velmi v oblibě, s mojím egem to taky není tak zlé ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Karma.Dost lidí si vubec nevšimlo,že Zeman už několik let v žádné debatě nebyl.Tohle nebudou monology a domluvené nahrávky na smeče u Soukupa,kdy se čeká až bude mít Zeman lepší chvilku a bude hovořit k "národu".V podstatě už zoufalý pokus nalít na protivníka co nejvíc špíny.Ovšem jeho soupeřem již nebude starý unavený člověk,který se nedokáže bránit jako minule.Nyní je Zeman ten unavený,nemocný člověk a předčastně zestárlá troska bez energie.Pohled na něho při akci korunovační klenoty,byl opravdu smutný.Takhle sešlý člověk se hlásí do uřádu s pětiletým mandátem....?

7 5
možnosti
Foto

Je to zvláštní, jak snadno sklouzávají odpůrci M. Zemana k hodnocení jeho zdravotního stavu jako něčeho argumentu nad všechny ostatní.

4 1
možnosti
Foto

Karma, Hrad má asi připraveno na pana profesora hodně špíny a lží, tak potřebuje víc debat, aby ji Zeman stačil na pana Drahoše vylít. On toho v jedné debatě při rychlosti svého projevu už moc nestihme. :-/:-)

16 7
možnosti
MV

M55i46l11a45n 19V34i53k

16. 1. 2018 11:20

Paní Jandová, pokud se prezidentem stane Drahoš, o čem budete psát? Na koho kydat špínu??

3 5
možnosti
ZJ

A co když v těch Vašich přešlapech měl prezident pravdu?

A také ještě k tomu Krymu, ať se Vám to líbí nebo nelíbí Krym si Rusko nyní nenechá dlouhou dobu vzít!

5 5
možnosti
Foto

Jako, že souhlasíte, že má prezident mluvit vulgárně na veřejnosti nebo že je třeba někoho "postřílet"? To snad ne!

14 5
možnosti
FL

K těm přešlapům bych ještě přidal - Merkelové řekl ohledně uprchlíků: "Vy jste si je pozvali tak je neposílejte k sousedům". Těším se příštího prezidenta Drahoše, jak náš postoj opraví.

5 3
možnosti
Foto

To sice vystihl poměrně trefně, jen je otázka, nakolik je zapotřebí z České republiky a jejich občanů vždy a za všech okolností dělat zbabělce, kteří nemohou přijmou ani hrstku uprchlíků, resp. neví, co je solidarita. Jak by nám někdo v NATO mohl věřit, že, když půjde někde do tuhého, tak budeme bojovat, vždyť by se nám taky, "proboha", mohlo něco stát? ...

6 11
možnosti
Foto

;-D Nezbývá, než se smát naivitě mnohých, ale i těch, kteří se na její ,,výrobě" podílejí. A někdy stačí třeba ,,zamuškařit", jindy ,,JEN" správná návnada, či ono prosté ,,nahodˇ". Fungovalo to a funguje stále. Mnozí by propadli i z počtů. Jsou sice, sem tam, tací, co znají teorii chaosu, Ovšem i tací, kteří jí umí užívat v praxiR^ Je to holt dost na bednu, že. Ač asi jak pro koho:-P

3 4
možnosti
Foto

Nepublikoval snad Peroutka v Přitomnosti v polovině roku 1939 článek, v němž vyslovil svou naději v rytířské chování německých politiků, tedy i Hitlera, ve vztahu k českému národu?

5 7
možnosti
PT

P57e80t54r 51T80o13m80e58k

15. 1. 2018 22:58

Takže Řezník viděl článek "Hitler je gentleman". Tak to jste jediný. Proč těm ubožákům na Hradě nepomůžete?

9 4
možnosti
Foto

Myslím, že debaty ukážou propastný rozdíl mezi slušností a buranstvím. Je jen na každém z nás, co upřednostníme.R^

19 0
možnosti
Foto

Myslíte, že v boxu lze dělat rozdíl mezi slušností a buranstvím? Jenom to, zda někdo hraje podle pravidel.

2 3
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!