Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... Hermánku - vážně musíš zaplevelit kdejakou diskusi svými nejapnými kecy:-(?? To ti fakt ušlo, že článek je HLAVNĚ o Jarkovi Nohavicovi??Omlouvám se za tykání, ale vážně už se NĚKAM UKLIĎRv

2 2
možnosti
Foto

A Janso, kontrolní otázka: Kvůli čemu měl Nohavice problém, když ne kvůli partě nespokojených se zvolením Zemana prezidentem?

Širší souvislosti vadí. Pak bych doporučoval věnovat se třeba návodu k vysavači, tak skutečně napětí a 50Hz frekvenci nerozebírají.

1 1
možnosti
Foto

Zajímavé, jak "strýček" Brady a Daniel Herman tolik stáli o Zemanovo vyznamenání.

Též byste poradil "strýčkovi" Bradymu, aby nepřebíral vyznamenání od Miiloše Zemana?

2 1
možnosti
JN

Dyť on strýček Brady poté, co ho jeho synovec povozil po celé republice a ukazoval jako cvičenou opičku a narychlo pro něj vyjednal tucet jiných metálů, na závět prohlásil něco v tom smyslu ",,,Ať si ten metál strčí někam, já už bych ho od něj stejně nevzal.."

0 0
možnosti
Foto

Zcela nedávno jsem někde zde na blogu četl, že "TOP09 byla projektem Miroslava Kalouska a Karla Schwarzenberga, jak z nich udělat ministry zahraničí a financí".

Nikdy dřív jsem o tom takto neuvažoval, ale teď si myslím, že autor výroku měl pravdu.

A samozřejmě, pokud jeden marketingový projekt uspěje, hned se připravuje další. Nevím, zda přímá volba prezidenta byla iniciována přáteli KS nebo přáteli MZ? V každém případě ale byly šance obou na zvolení Parlamentem naprosto nulové.

A tento krásný a z hlediska TOP09 velmi bohulibý počin - tedy volba Karla Schwarzenberga prezidentem ztroskotal až v poslední fázi, kdy tato krásná meta byla již na dosah.

A protože pomstychtivost je jednou ze základních lidských vlastností, tak i kdyby se Miloš Zeman by býval choval jako Mirek Dušín na kvadrát, nebylo by mu to nic platné. A on se tak, bohudík, nechoval.

Tím neztratil své příznivce a my ho proto, proti politicky zcela bezvýznamným soupeřům, znovu zvolíme.

P.S. A možná ještě některé získal.

1 1
možnosti

Tento projekt prý navrhl a domluvil Mirek Topolánek - možná po svém rozhovoru s Merkel, po kterém také otočil kormidlo ODS směrem do lisabonské brusele.

1 0
možnosti
Foto

Cituje: "Pevně věřím, že na základě mé dnešní reakce časem k nějaké sebereflexi dospěje alespoň pan Jaromír Nohavica."

Snad si Jaromír Nohavica na základě Vašeho článku posype hlavu popelem, vrátí vyznamenání Miloši Zemanovi a bude prosit Miroslava Kalouska s Karlem Schwarzenbergem za odpuštění. A kněz Daniel Herman z KSU-ČSL jim společně požehná...

5 1
možnosti
Foto

Ne, to jsem neměl na mysli, nemám s lidmi, o kterých píšete nic společného. Měl jsem na mysli, že třeba Jarkovi Nohavicovi časem dojde, že převzít vyznamenání od člověka, který Vladimíru Putinovi navrhuje, že by bylo dobré přihlížející novináře postřílet, na předsedu vlády doporučuje vzít kalašnikov a loupež Krymu bere za "hotovou věc", není úplně dobrý nápad, obzvláště, když to člověk vůbec, ale vůbec nemá zapotřebí ...

1 0
možnosti
LJ

Prezident Zeman je pro mne naším prezidentem. Nevolil jsem ho a nikdy bych ho nevolil, za mnohé jeho projevy v oblasti zahraniční politiky se stydím. Respektuji však, že byl demokraticky zvolen. Většina si ho tedy přála, proto je pro mne našim prezidentem. Velmi bych si přál, aby v blížící se volbě, byl zvolen někdo lepší, jestliže většina usoudí, že má pokračovat, opět to budu respektovat.

6 0
možnosti
Foto

O95t13a78k74a88r 42S69e84k68l

29. 10. 2017 8:06

Karma a souhlas. Většina příspěvků autora blogu silně kritizuje. Mají na to právo , zemanovci zejména a ti , co s pp nesouhlasí se asi dovedou oprostit od jakési nechuti a pouze kladně hodnotí nesporně výtečnou tvorbu JN.

U mne pachuť zústává. JN uznávám , nyní si ale zpětně uvědomuji některé jeho "nejasnosti " - spor s Hutkou , mlčení ke kauze STB , fotky s Okamurou...

Tedy shrnuji : JN hraje , zpívá, režíruje a pod výborně. Jinak..... nevím ?

2 3
možnosti
JN

Spor s Hutkou? Bylo by od vás slušné, kdybyste jej nepřipomínal. Ani já nemám o Hutkovi vysoké mínění, ale tu trapnost bych mu nepředhazoval. Prostě stalo se.

1 0
možnosti
DV

D93a60v49i19d 69V80l84k

29. 10. 2017 7:53

Skvěle napsánoR^

2 5
možnosti
Foto

Můj názor na "skvěle napsáno" se, Davide, diametrálně liší. Lepší by bylo napsat: "správně ideologicky napsáno, neodchýlil se od vytyčené linie".

5 2
možnosti
Foto

I47v51a55n 15M46a92r62e84k

29. 10. 2017 7:48

No ,a co tak p.Potoczný, když už p.Nohavica ve "slabé" chvilce vyznamenání převzal , mohl byste mu to dát rozkazem, aby jej s velkým humbukem vrátil ?! Rv

1 0
možnosti
Foto

Spíše sepsat novou petici "Pražské kavárny" s výzvou, aby Jaromír Nohavica vrátil vyznamenání zpět Zemanovi.

Případně svolat národ k týdnu občanského neklidu na Staromáku.

2 1
možnosti
FD

Je zajímavé,jak se lidi obecně na jakoukoli placku třesou.Položili by za ni život.

1 6
možnosti
JV

Rozdávat lidem radost, to JE zásluha o stát! A že vy na to máte jiný názor? Máte na to právo.

7 1
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!