Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Slova "naprostá katastrofa" to vystihují nejlépe! Ano, souhlas a karma.

13 0
možnosti
Foto

... tak trochu znám prostěedí toho kdysi vzniku Ćeských lvů, že mám to štěstí vidět trochu.maličko.. alespoń do těch začátků a prvních let. Kdy se vymyslelo něco, co tu vážně do té doby nebylo.

Máte možná v některých věcech pravdu. ..že se na Masaryka teprve těším... a neznám jako většina ..., Ale je to opravdu cena Akademie. Ne divácká. Zatímco tady snad ale přitakám v povzdechu , ve větě proč A. Banášová moderovala ve slovenštině, se pro mne rázem stáváte neskutečným.

Že mladíi slovenštině nerozumějí,může být...ale mně právě tohle návratové na poli kulturním, co se právě šťastně dějeR^ přijde jako věc nedozírně cenná. A potřebná. Tak slovenštinu prostě lidé slyšet začnou a brzy porozumějí.(když domorodec cizinci rozumět chce, tak rozumí) A vskutku netuším, jaké haló by tu na blogu vzniklo, kdyby nekdo na slovenské televizi objevil najatého Markla Ebena ,, jak moderuje slovensky. Ty konspirace ani nedomýšlím. Tady se vážně podíváme do propojení režisérů a národnosti herců a je tu snad zcela jasný záměr... který se mi líbí.

Moderátorka, která se bůhvíjak nepitvoří, má příjemný styl vkusné nadsázky, je přirozená a působé chytře... a Vy,co tohle i uznáváte, byste ji v jazyce měnil!

31 7
možnosti
Foto

Nějak podobně jsem to sepsala, ale nějakým ukliknutím smazala a tak zbyla jen ta věta, že to pro mne ušlo. Tobě tedy díky.

2 0
možnosti
JS

Ano, to že Anthropoid a stejně tak Cillian Murphy nebyli oceněny bylo pro mě velkým zklamáním.

2 0
možnosti
VR

Nechápu nadšení autora filmem Anthropoid. Až do vlastního atentátu zoufalá nuda, atentát jak přestřelka z holywoodského westernu a závěr naprostý holywoodský kýč!

Rovněž nechápu, proč tento film musel být uveden do českých kin v originální anglické verzi! Nepůsobilo to v českých reáliích přirozeně a anglická výslovnost českých a německých jmen byla přímo směšná. Kvalitní český dabing by mu jen prospěl!

Starý český Atentát, ač je v lecčems poplatný době, hodnotím o třídu výše než Anthropoid.

35 0
možnosti
KC

Tak,tak holka taky koukala,kdyz jsem ji po navratu z kina pustil Sequensuv filmR^

2 0
možnosti
Foto

Česká televize podporuje české filmy a tedy Český lev na její kanál rozhodně, ale rozhodně patří i když já na televizi koukám, ví jak minilmálně a Českého lva jsme neviděl.

0 0
možnosti
Foto

To, že Česká televize (za naše peníze) podporuje "některé" filmy, je jednou z pokřiveností našeho státu. Že těmto filmům pak dělá v hlavním vysílacím čase nechutné promo, je odporné.

12 1
možnosti
VH

Katastrofu jsem očekával. Nesklamal jsem se. Pořádala přece ČT.

Konec - konců: jedná se přece o sponzory skvěle zaplacenou promo akci. O nic jiného. Tak nic jiného nečekejme.

PS: Že bude udílení cen zpolitizované až tolik normalizačně jsem přece jenom neočekával.

29 3
možnosti
Foto

Já se každý rok dívám a čekám, že se přeci jen zatřesou nebesa a uvidím něco zajímavého ... Ovšem takto ne, takto by to nešlo ...

2 0
možnosti
Foto

No vidíte. A mne to bavilo.

4 2
možnosti
Foto

V našem světě se na každé zboží najde kupec. Jsem rád, že to bavilo alespoň někoho.

10 0
možnosti
Foto

V obecné rovině: film jsem neviděl, takže komentovat výrok akademů z hlediska oceněných kvalit filmu nemohu. Ale dát film do nominací dřív než přijde do distribuce, už je marketing a jeho ocenění pak bezplatná reklama, tedy zjevná výhoda, kterou ostatní filmové produkce v sobě uvádění jejích filmů do distribuce neměly. A to je špatně. Nedivil bych se, kdyby to bylo celé "koupené", i když v případě tématu si myslím, že rozhodovalo i něco jiného. Nebo si snad někdo umíte představit titulky v médiích: Masaryk neuspěl, Akademiky Masaryk nezaujal, Masaryk si na České lva nesáhnul, ...

42 1
možnosti
FB

Ze strany producenta Masaryka to byl zjevný kalkul, nicméně v souladu s pravidly a přesně podle hollywoodského vzoru. Vždyť podobně jsou nasazováni favoriti na Oscara...

0 0
možnosti
JV

Autore, pouze váš subjektivní názor Rv

2 0
možnosti
Foto

Jak řekl klasik, pan Hrušínský nejstarší v "Básnících ...", lehce parafrázujíce ... já nejsem nikde organizován a tak si mohu psát co chci a o čem chci ... Děkuji za Váš subjektivní názor R^

8 0
možnosti
PD

dle mého názoru takové pořady (film roku, písnička roku, kopačka roku, hokejka roku...) nepatří na hlavní kanál v hlavním čase. je to pořád dokola, trapný pokus o humor, trapné otázky, trapné děkování babičce, trapná politická angažovanost, nejvíc času zaberou reklamy a vyjmenovíní sponzorů.

68 3
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!