Diskuse

Má Miloš Zeman problém s „k“?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konečně klikám - koukám - kvalitní kousek, kuš, kapitální kus. Kloubouk kzemi.

Karma....R^

6 0
možnosti

No páni, článek proti Zemanovi a není během půl dne v TOP TEN?

Co se to s tím národem děje? To už nemáme raději knížecí vítací gardu?

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek, ale jeho logice nerozumím. Prezident vyhrál volby a jeho popularita (přes mírný zákmit) se od té doby ještě zvětšila, takže v TOP TEN by se měly umísťovat především pochvalné a oslavné články na našeho skvělého prezidenta. Nebo ne?;-):-)

2 0
možnosti

Ještě bych přidal Kooperace s Komunisty.

R^

8 0
možnosti

Největší problém máte asi vy a to se Zemanem.

Vy fungujete dle hesla - kdo chce psa bít, hůl si najde. Když už se nic neděje, sednete na záchod, vyukulíte očka a to by bylo abyste něco na Zemana nevymyslel.

Ach jo. Venku je tak krásně, zkuste procházkou, koukejte po hezkých věcech a malých zdrojích radosti, ̈ono jich není na rozhazování a je škoda si jich nevšimnout.

5 17
možnosti
Foto

Díky, dnes odpoledne jsem se báječně prošel. Ovšem nechápu, co máte na mysli tím, že jsem "něco vymyslel" nebo si "našel hůl". Vše, co jsem popsal sám prezident provedl, takže jestli se Vám něco nelíbí a já bych se tomu nedivil, tak se obraťte na něj, ne na mě ... ;-):-)

12 2
možnosti

I95v76a96n 36M83i69n27á72ř

3. 4. 2016 14:10

On zas ten autorův článek - tak zcela k popukání není ! S prezidentem je zcela možné v mnohém nesouhlasit .. ale opravdu nevím, proč by většinová společnost, odmítající islám - s ním neměla být v tomto hrozícím nebezpečí zajedno ??!!

4 10
možnosti
Foto

Většinové společnosti je ten Váš island nebo islám ukradený tak jako bábovičky a konvičky na pískovištích dětí.

5 4
možnosti

P53a76v90e37l 70K61u64l77a

3. 4. 2016 13:35

Můj syn Lukáš měl jako malý také problémy s "k". Byl Lutáš Tula. Když se ho naučil, cpal ho pro změnu všude, takže byl Kukáš Kuka. Takže, Romane, tarma :-)

12 0
možnosti
Foto

Koukám, klikám, kvituji, karmuji!R^

9 0
možnosti

R^! já bych ještě přece jen jedno slovo s k- na začátku přidalo...totiž: konec degradace prezidentského úřadu.....odchodem, tedy nekandidováním příště.

13 1
možnosti

Romane, výborný článek! R^ Zasmála jsem se, vtipně jsi to popsal;-) Ovšem, co si budeme "psát", ve skutečnosti je to tááák smutný...jako celá historie polistopadových událostí. Chtělo by to "omladit" pražský Hrad, mít tam konečně někoho, o kom se bude smýšlet, a třeba i psát, jen v dobrém (aspoň většinou )

Hezkou neděli :-)

6 0
možnosti

P13a25v18e60l 93K96u94l55a

3. 4. 2016 13:31

Paní Mirko, jen v dobrém se asi nebude psát o nikom. Stačilo by, aby se slušní lidé nemuseli stydět :-)

3 0
možnosti