Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznám se, že na film převážně o chlapech by mě nikdo nedostal, zvláště když tam jsou snad i jejich nahé zadky, jak jsem někde postřehl. Ty už nemusím vůbec, úplně mi stačí, když se jim musím vyhýbat někdy ve sprchách.;-D Dle zdejší diskuse to asi nebude ani extra téma pro ženy. Ale OK, je to jen taková malá off topic poznámka, že z těchto důvodů jeden divák do kina nepřijde.:-)

0 1
možnosti

Četl jsem knihu, viděl film a obojí bylo příjemné. Souhlasím s tím, že jde o jednu z těch lepších komedií posledních let a hlavní čtveřice odvedla velmi dobrý výkon. Kniha i film podle mého patří do kategorie oddychových, nejsou ničím převratné, ale působí solidním dojmem.

Četl jsem recenzi, tuším od Kristíny Roháčkové, na iRozhlasu. Udělila filmu dvě hvězdičky z pěti a kritizovala, že se diváci mají smát holým zadkům nebo muži v ženských šatech.

Proto bych řekl, že někomu možná nedojde, že není směšný holý zadek, ale nejméně v jednom případě jistá bohorovnost muže středního věku, který už si své prožil, vstoupil do zajetých kolejích a pochybuje sám o sobě, jestli má ještě sílu se okolnímu světu postavit, udělat nějaké gesto, vzbouřit se. A když to udělá tak elegantně jako M. Hofmann, je určitě důvod se zasmát. Ano, v běžném životě by asi stačilo bouchnout do stolu, vynadat šéfovi a koupit si porsche:-), ale film může být i trochu jiná disciplína. Tím spíš, že hlavní protagonisté byli v pubertálním věku právě v době, kdy socialistickým Československem cloumalo do té doby nečekané filmové rebelství v podobě přeběhu nahého Rudolfa Hrušínského nejml. přes plzeňské náměstí. V dnešní době na obojí hledíme jinak, nahota je překonaná, ale co se v mládí naučíš...:-) I proto je vzpomínka na mladost a holý zadek, při snaze dokázat, že ještě nejsem sr...č, vlastně pochopitelná.

Pokud jde o onoho muže v ženských šatech, nikdo se nemusí bát. Neuvidí člověka s umělými řasami, tunou makeupu a ženskými gesty. M. Pechlát si zachoval určitou vnitřní neohrabanou roztomilost, která je právě tím absurdním směšným prvkem. Ostatně podobně se prezentuje i při natáčení reklamy na polévku. Ale víc nebudu prozrazovat:-).

Kdo není upjatý a přehnaně korektní má docela slušnou šanci se v kině pobavit:-) Snad je jen smutné, že kvalitní herectví se slušným scénářem, vytvoří v kině hit... Ale to je spíš hozená rukavice jiným tvůrcům a jejich počinům, které v tomto světle nevyznívají nejlépe.

1 0
možnosti

Moc pekny divacky film. Predevsim herci jsou skveli. Kam se hrabou amwricke " hvezdy". 

1 0
možnosti

Za ten interpunkční freestyle a gramatické chyby "jsou to především výkony herců, které z něj udělali skvělou podívanou" karmu nedám.

0 0
možnosti

Tak překlep - které místo kteří, z toho bych zase dusno nedělal.;-D

0 0
možnosti

Knihu jsem četl a pobavila. Podle vaší recenze se zdá, že se výjimečně podařil i film, což nebývá vždy pravidlem.

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti

Akorát ten název je na palici...ještě že netočil Klabzubova jedenactku

4 1
možnosti

Kniha se jmenuje stejně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!