Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takových chytráků se po bitvě najde. Vedle ve sloupku píšete, že se tady dá vyjádřit svobodně svůj názor a to mi bohatě stačí, abych si udělal představu o vašem přehledu. Početná parta vyhozených blogerů by vám mohla vypravovat. Svobody je tady jako za socialismu. Jsou zapovězená témata stejně jako tehdy.

0 0
možnosti
Foto

Zatím není po žádné bitvě. Pokud bitvou myslíte chvilkovou nejistotu, když se virus v Evropě vyskytl (poté, co již tři měsíce řádil v Číně), tak ani v té chvíli nebylo nutné zavírat celý stát a už vůbec ne na déle, než pár týdnů. Jinak "bitva o lepší příští" by měla být jaksi na pořadu každého dne. Není nutné podléhat uspokojení. Co se svobody na blogu týče, jsem tady již 12 let a nikdy jsem neměl problém ani se smazaným příspěvkem v diskusi, ani s blogem. Pokud někdo neumí své názory vyjádřit slušně nebo se vyjadřuje o věcech, o kterých není slušné ani přemýšlet, pak má samozřejmě problém. Spousta lidí nerozlišuje mezi svobodou a anarchií.

2 0
možnosti

Jsem sice důchodce,ale ať si vláda svůj příspěvek strčí kam chce.Po té šaškárně nevolím nikoho.

1 0
možnosti
Foto

Kéž by bylo co nejvíce důchodců, jako Vy.

0 0
možnosti
Foto

Díky za výborné shrnutí, karma R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!