Diskuse

Nejhorší Český lev všech dob

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P75e16t72e40r 45S46i76v22ý

4. 5. 2017 9:31

mat tak vase starosti ;-D

0 1
možnosti
Foto

P39e22t27r 43Š55r25a71i23e20r

27. 4. 2017 12:52

Samotný přenos jsem neviděl, tak nevím ... jinak už delší dobu, jak jde o film český, raději si pětkrát přečtu recenze. Takže naposledy jsem v kině byl na Díře u Hanušovic. ;-D Anthropoid je ale skvělej, zaplať Bůh, naštěstí jsme si ho nemohli zkazit sami v našem pidi filmařském rybníčku. R^

2 1
možnosti
JJ

Už mě to napadlo dřív. Co takhle udělat něco jako jsou slavíci. Existují ceny, které vyhlašují "odborníci" a potom laická veřejnost. Tedy proč by to nemohlo být i u filmů? Ať si odborníci hodnotí co se jim líbí. Nebo k českým lvům udělejte kategorii, kde mohou lidé dát hlas filmu, který se jim v kině líbil nejvíce a případně i vybrat herce, který podle nich ve filmech exceloval.

0 0
možnosti
MK

Máte rozum? Copak by potom moch zvítězit Havlův trapnej pokus Odcházení? Co se líbí lidem dávno nezajímá, důležitý je, aby vyhrál ten náš! Bylo to tak za komunistů, je to tak i za havloidů ( jenom je to ještě horší )

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s autorem článku. Film Masaryk se nepovedl. Jsou dvě možnosti jak točit historický film.Použít jména pravých postav - Masaryk, Beneš atd., a pak to musí být historicky pravdivé, což se o tomto filmu nedá říci ani náhodou. Druhá možnost je natočit to "na motivy" skutečných událostí, ale pak se nesmí použít jména historických osob. Tak to mělo být v případě filmu Masaryk. Toto se asi dnes režiséři na FAMU asi nedozvědí. Co se týká získávání cen - dnes opět platí: Na oceněný film zásadně nechodit, dobré jsou jen "propadáky".

5 3
možnosti
AB

Nadpis prodává...četl jsem scénář, téměř celý článek a hodně příspěvků... zašel teda i do kina. Ten rozhovor Edvarda s Janem na břehu oceánu hodně pootočil moje myšlenky na okupaci, vznik války a vůbec.

Škoda že film hodnotíte na základě hodnocení a navíc pod vlivem estrády hodnocených v tv.

1 0
možnosti
PN

Masaryk? propadák! český lev? to je něco jako plácání manažeru po zádech takže taky o ničem:-)bohužel jsme v [>-]

2 1
možnosti
JV

Adéla patří mezi moderátorskou špičku a slovenštině rozumí každý. Nerozumět nelze. Snad jen hlupák.Rv

8 13
možnosti
Foto

Film Masaryk jsem viděl,dojmy jsou rozpačité. Celé to táhne Karel Roden, věděl jsem vždy, že umí hrát, i když to jinak není šálek mojí kávy. To nevadí, uznávám i herce, kteří mi nejsou sympatičtí. Pan Roden se snažil film táhnout, měl jeden sex, párkrát šňupal kokain, jednou se pokusil o sebevraždu,setkal se Benešem, kterého hrál Oldřich Kaiser, čekal bych alespoň pokus o přiblížení se podobě tohoto kontroverzního politika. Zbytek času měl depresi jako z praku, to byla asi nejlepší část filmu. Film velmi decentně zmínil mnichovskou zradu. Ono je nutné si uvědomit, že spojenci nás prodali a zradili. Čekal jsem, že se do toho bouchne více, že film půjde k jádru věci, Honza Masaryk byl Benešovou zradou docela zdrcen, což je ve filmu nahozeno jen tak jako hehe haha hihi. Dále jsem čekal, že film Zasáhne širší období a pokusí se o analýzu komančského puče.A taky bych čekal provokaci, kontroverzi, dát tam jednu z verzi Honzovi smrti. Mistr Roden v zasadě nemá co hrát a celý film je takovej vyváženej, aby se náhodou někdo neurazil. Na sobotní odpoledne dobrej film, ale 12 lvů? Dvanáci lvům bych předhodil scénáristu a režiséra

16 1
možnosti
JR

Prostě takový Hlídač 48, Roden hraje pořád to samé....

2 2
možnosti
JC

Nepochopitelná návštěvnost Andělá Páně 2? To je zajímavé přiznání od člověka, který se pasuje na odborníka na filmy...

2 3
možnosti
JV

To byl přeci řečnický obrat. Mohl napsat, že nevěděl, že tu žije tolik ovcí.

4 0
možnosti