Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Jsem zarytý antizemanovec a Váš blog hodnotím velmi kladně. Je totiž objektivní a vyvážený. Miloš Zeman bohužel cílí na ty nejnižší lidské pudy a zavdává příčinu k útoku i u těch, kteří by se za normálních okolností chovali úplně jinak.

Tento blog by měl mít své místo na hlavní straně, byla by škoda, kdyby zapadl.

5 0
možnosti
VP

Koho myslíte, že takový zarytý antizemanovec příště zvolí?

Zase Zemana.

0 0
možnosti
BM

Nikdo není dokonalý a Zeman je prezident.

1 0
možnosti
Foto

Ovšem každý je člověk, volič a jeho hlas se počítá ...

0 0
možnosti
Foto

Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Proto není divu, že se první známky občanského neklidu v mnohých mozcích již objevují.

1 2
možnosti
VS

Milošovi Zemanovi nelze upřít jednu věc: on přesně ví jak oslovit své voliči. Ne nadarmo je schopen jednou říci toto a po pár letech to popřít a říci opak. On ví, že lidé mají krátkou paměť.

11 0
možnosti
Foto

To je pravda pravdoucí ...

2 0
možnosti
KN

Ptám se sám sebe, kde se bere tolik nenávistí, záludností ze strany "lepších" lidí vůči Zemanovi ?

To přece není normální, ta míra sadismu s jakou oni chtějí vláčet Zemana po zemi, samozřejmě s pomocí médií, a taky s pomocí Zemanových chyb, ať skutečných, či smýšlených.

Kde se tu bere ten neuvěřitelný dvojí metr, kdy Zeman za každou prkotinu se dostává pod naprosto nepřiměrenou kritiku jeho "oponentů"?

A uvědomují si tito lidé, jak část české veřejnosti je hodně tolerantní a laskavá vůči jejichchování a nazývá je "pravdoláskaři" ?

4 6
možnosti
Foto

Vždy platilo a platí "na hrubý metr, hrubá záplata". Pokud bychom se tvářili shovívavě na urážlivá označení, jako je "pravdoláskař", což netuším, co je a za druhé mě to uráží :-), tak se se zlou potážeme ... Stejně tak je to s naší hlavou státu. Když se mu nepodařilo zmanipulovat vládu do rukou svých kamarádů z neschopného SPOZ, tak se rozhodl dělat problémy. A dělá je soustavně nám všem i svým příznivcům, rozdíl je jen v tom, že ti si to, z nějakého důvodu, neuvědomují ...

6 1
možnosti
TM

No, moc duševně chorý mi nepřipadá, ale nejsem lékař (zda bude schopen kandidovat pro příští období je samozřejmě otázkou) .. jak autor přišel na to, že je prezident proruský agent (nebo to byl vtip?) to opravdu nevím.

6 3
možnosti
Foto

Konference na Rhodu, pořádaná člověkem, který je v západním světě nežádoucí osobou / a současně pohřeb jednoho z významných mužů planety, na kterém byli významní státníci - myslím pohřeb pana Perese, presidenta státu, který m.j MZ adoruje/ Vám jako doklad proruské orientace nestačí?

7 0
možnosti
Foto

Čistě z medicínského hlediska si dovolím hodnotit somatickou stránku hlavy státu. Oněch cca 100 m šel s hůlkou a vrávoral /předpokládám, že nebyl pod vlivem.../. Měl v jistých okamžicích třes rukou, který řešil držením pultíku /obvyklý manévr u takto trpících jedinců/. Každou chvíli musel pít - tedy nedostatek slin.

Toto vše jsou symptomy poměrně závažného somatického stavu.

Suma sumárum: nebude kandidovat, dalších 5 let by prostě nevydržel.

Měli bychom si z jeho pontifikátu vzít ponaučení a při další volbě místo emocí používat rozum a zejména pečlivě naslouchat kandidátům.

Vám za článek karma. R^

11 0
možnosti
JT

Aby také na Vás nedopadlo Nerudovo "Až se tobě třásti bude ruka, koryto ti synek udělá!"

4 0
možnosti
JV

J64i76r29i 81V20r78a56b95e59c

30. 10. 2016 7:41

To mame na hrade.!!!Lhare,intriganta,zleho,pomstichtiveho,fyzicky a dusevne choreho starce.

RvRvRv

2 5
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!