Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nohavica? vzdy jednicka (gramatiku neresim) - a hlavne "scrabblista" prvni velikosti :) Diky moc, autore :)

2 0
možnosti
JAZ

Nadpis mohl mimo jiné být také " Jaromír Nohavica byl spolehlivý spolupracovník STB a díky němu se komunisti dostali k dalším lidem". Bez komoušů - homoušů, životem se prokoušu.

0 8
možnosti
Foto

Jistě jste schopen říct, ke komu se komouši díky Nohavicovi dostali. 

Taková doba od roku 1989 uplynula a vy jste se ještě nezbavil svého mindráku, že jste nadšeně budoval socialismus?;-D

8 0
možnosti
MH

Omlouvam se - je moc hezke, ze se snazite o recenzi koncertu JN. Urcite to tady trochu chybi. Ale prave proto, ze jde v prve rade o pisemny projev, velmi mne mrzi hrubky. Hodne to "zari" prave v tom, ze se snazite o kultivovany recenzentsky projev. Ale bohuzel - kapely jsou rodu zenskeho a mi  se pouziva na ostravsku, ale rozhodne neni spisovne :-). Kazdopadne si rad prectu dalsi Vase recenze, protoze vzbuzuji pocit, ze clovek velice pochybil, kdyz se nezucastnil ....;-)

Pripomina mi to casopisy Jazzove sekce z 80 let. 

Hodne stesti

0 1
možnosti
Foto

Jak píšete, "snažím se o recenzi", nejsem profesionální recenzent, ačkoliv doufám, že se zlepšuji ;-) ... Můžete mi, prosím, osvětlit o jaké hrubky se jedná, pokud "mi" se používá (byť u nás na Ostravsku) a "kapely" jste si dle mého názoru v kontextu špatně vyložil? ... Každopádně děkuji za příspěvek do diskuse ... R^

2 0
možnosti

Ve čtvrtek už Jarek zvládal "Lanovku" bez papíru. Taky čtvrteční večer byl prostě SUPER, víc takových.

1 0
možnosti
Foto

R^ Mrzí mne, že jsem tam nebyl...

4 0
možnosti
Foto

V Heligonce je již nyní možné si rezervovat vstupenky na podzim, takže stejný zážitek to asi nebude, ale rozhodně to může být zajímavé ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Na blogu působím déle, než deset let. Píšu převážně o filmu, o hudbě, knihách, kulturních a společenských akcích, výjimečně o politice. Je fajn, že lze zatím svobodně vyjadřovat vlastní názor. Zatím ...
Bloguji, tedy jsem!